Hotels in Marbella, Puerto Banus en Marbella Old town

2023-09-20
Simone Loeff

Hotels in Marbella

Marbella, een prachtige stad aan de Costa del Sol in Spanje, is een populaire toeristische bestemming. Het biedt een breed scala aan fantastische hotels die je verblijf onvergetelijk maken. Of je nu op zoek bent naar luxe aan zee of betaalbare accommodaties in de stad, Marbella heeft voor elk wat wils.

De hotels in Marbella staan bekend om hun uitstekende faciliteiten en geweldige service. Veel van deze hotels hebben adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee en bieden directe toegang tot de prachtige stranden. Je kunt genieten van verfrissende zwembaden, weelderige tuinen en uitstekende restaurants en bars. De kamers zijn comfortabel en stijlvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen om aan al je behoeften te voldoen.

Hotels in Puerto Banus

Als je op zoek bent naar een levendige en glamoureuze sfeer, dan zijn de hotels in Puerto Banusde perfecte keuze. Puerto Banus is een luxe jachthaven gelegen in de buurt van Marbella. Het staat bekend om zijn exclusieve boetieks, high-end restaurants en bruisend nachtleven. Verblijven in een hotel in Puerto Banus betekent dat je kunt genieten van de glamour en het entertainment dat deze bestemming te bieden heeft.

De hotels in Puerto Banus zijn vaak elegant en stijlvol, met moderne voorzieningen en eersteklas service. Veel hotels hebben prachtige zwembaden en terrassen waar je kunt ontspannen en genieten van het zonnige weer. Bovendien liggen ze op loopafstand van de jachthaven, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot luxe winkels en trendy uitgaansgelegenheden.

Hotels in Marbella Old town

Voor degenen die de charme van de oude stad willen ervaren, zijn er ook hotels in Marbella Old town. Het historische centrum van Marbella biedt smalle straatjes, pittoreske pleinen en een rijke geschiedenis. Hier vind je traditionele Spaanse architectuur, gezellige tapasbars en lokale markten.

De hotels in Marbella Old town zijn vaak gevestigd in gerestaureerde gebouwen die hun oorspronkelijke charme behouden. Ze bieden comfortabele kamers met traditionele decoraties en moderne voorzieningen. Vanuit deze hotels kun je gemakkelijk de bezienswaardigheden van de oude stad verkennen en genieten van de authentieke sfeer.